Novinky

Novinky

Zajímavý rozhovor o Rekonektivním léčení (čas.Krásná&Zdravá)

Plné znění rozhovoru naleznete zde: http://www.krasnazdrava.cz/rekonektivni-leceni

 

REKONEKTIVNÍ LÉČENÍ: Návrat do původního stavu harmonie a zdraví

Trápí vaše tělo zdravotní nebo psychické problémy? Nebo se cítíte unaveni a potřebujete účinnou regeneraci? Vyzkoušejte metodu, která vás umí naladit na léčivé frekvence, harmonizovat celé vaše tělo a propojit jej s původní rovinou zdraví a rovnováhy. Působí na rovině příčiny, a tím odstraňuje i následky. Pomůže vám vrátit se k sobě na té nejhlubší úrovni.

Velmi nás tato nekonvenční metoda zaujala. Na webových stránkách jsme si přečetli důkladný popis principu Rekonektivního léčení, dozvěděli jsme se, k čemu se využívá proces The Reconnection, ale zvědavost nám nedala a chtěli jsme vědět víc. Proto jsme položili několik otázek panu Vladimíru Ekartovi, mentorovi a praktikovi Rekonektivního léčení a The Reconnection.

Můžete prosím uvést konkrétní příklad problému, který potřeboval váš klient vyřešit a jak se následně jeho život změnil?

Takto položená otázka ukazuje na naši přirozenou tendenci posuzovat věci odděleně a zaměřovat se na problém a jeho následné řešení. Už ve staré Číně lidé věděli, že pokud se nebudeme na člověka a jeho problémy dívat jako na celek nevydělený ze svého prostředí, pak nemůžeme porozumět tomu, co se v nás opravdu děje. Naše tělo je soustava 80 miliard buněk, které spolu komunikují a jsou řízeny systémem a inteligencí, které možná nikdy nebudeme schopni porozumět.

Oddělené vidění věcí kolem nás, je příčinou našich problémů a obtíží. Rekonektivní léčení nesleduje problém klienta. Zaměřuje se na restart celého systému, kterým člověk je. To způsobí, že každému klientovi se začne dávat dohromady to, co je pro něj důležité na prvním, pak na druhém, třetím místě a tak to jde pořád dál.

Někdy se klient ihned po sezení postaví a zjistí, že se dal dohromady problém, se kterým přišel. Například ho vůbec nebolí záda nebo si poprvé po 20 letech zaváže sám tkaničku na botách nebo další den zjistí u lékaře, že nemá rakovinový nádor, který mu lékař změřil minulý týden a měl 5 cm.

Nebo se stane to, že klient odejde s tím, že má pocit, že se nestalo vůbec nic, protože problém, který ho trápil je tu stále. Ale po několika dnech zjistí, že chodí dřív spát, nepracuje o víkendu, změnil způsob stravování, rozhodl se, že vyřeší vztah, ve kterém se již 15 let opravdu dusí a až se tohle všechno stane, tak zjistí, že odešel i problém se kterým přišel. Ale kdyby neudělal změny ve svém dalším životě, tak by to způsobovalo jen to, že by se problém vracel nebo vytvořil jinde.

Po Rekonektivním léčení často klienti mluví o komplexní změně, která zasáhla oblasti o kterých klient vůbec nepředpokládal, že by bylo možné změnu udělat nebo že s tím, co ho trápilo souvisí.

Jsme kompletní biologický systém, který má svojí inteligenci. Když se zaměříme na problémy a hledáme jen jejich odstranění, ztratíme celkový přehled a mineme to, co může být opravdu podstatné. Naše schopnost odstoupit od problému o pár kroků zpátky, může způsobit změny, které jsme si nedokázali ani představit. A to nás možná učí, jak se napojit na náš vyšší a širší potenciál.

Zmínil jste rakovinu. Jak si Rekonektivní léčení umí poradit s touto nemocí?

Myslím, že to vyplývá hodně již z odpovědí na první otázku. Je to komplexní přístup. Tak jako rakovina se neobjeví v životě klienta jen tak sama o sobě, tak ani k řešení není dobré přistupovat odděleně. A to se mi na RL líbí, že jde opravdu do hloubky a je pro každého individuální cestou k rovnováze.

Ale abyste neměli pocit, že se vyhýbám odpovědi na přímou otázku. Ano, Rekonektivní léčení má na seznamu obrovské množství lidí vyléčených právě z této nemoci. Já sám jsem měl desítky klientů, kteří se takto efektivně vyléčili. Ale opravdu rád bych zdůraznil, že rakovina a ani žádná jiná nemoc není o řešení toho konkrétního výskytu problému, ale nese v sobě mnoho faktorů v životním stylu a myšlení klienta.

Když mám problémy se zády, jakou terapii mám zvolit? The Reconnection nebo Rekonektivní léčení?

Pokud se bavíme o problémech se zády, pak bych asi doporučil Rekonektivní léčení. Pokud by klient cítil, že si chce dát dohromady život z větší šířky a netrápí ho jen záda, pak by si určitě zasloužil celý proces The Reconnection – Znovunapojení. Proces The Reconnection je více komplexní a hlavně s klientem pracuje prakticky celý život. Jedná se o takový poměrně veliký a často intenzivní evoluční krok dopředu. Takže by se dalo říct, že má komplexnější záběr. Léčení to sice dělá také, ale v trochu jiné a často ne tak intenzivní formě.

Poradíte po terapii klientovi, jak může být sám nápomocen řešení svého problému? Mluvíte s klientem o jeho problému a doporučíte mu ještě např. psychologa, rodinné konstelace, rehabilitace apod.?

U Rekonektivního léčení se snažíme spíše nesledovat, co si myslíme, že je klientův problém. Snažíme se nastartovat proces léčení a nestát tomu příliš v cestě. To samé radíme i klientovi. Osobně si myslím, že klient může být nápomocen právě tím, že nechá celý proces probíhat bez svého zasahování. Naše tělo je velice inteligentní. A právě naše snaha být nápomocen nebo řešit věci po svém a odděleně od sebe možná způsobila, že jsme se do problému dostali. Takže tou nejlepší variantou je nechat na sebe zapůsobit frekvence Rekonektivního léčení, které způsobí, že někde hluboko uvnitř si klientovo tělo, nebo spíš celý systém, vzpomene, že tuto verzi rovnováhy zná taky a začne se do ní vracet způsobem, který je pro něj ten nejlepší.

Druhá část otázky směřuje k tomu, jestli doporučujeme klientovi nějakou následnou další terapii. Ne. Nedoporučujeme, protože Rekonektivní léčení je velmi komplexní a ve své podstatě vlastně nesmírně jednoduché. Kdybychom ho měli shrnout do jedné věty, pak by to mohlo znít asi takto: Je to přirozený návrat do našeho původního stavu rovnováhy a zdraví. To znamená, že způsobuje celkový restart a to je proces. A ten je dobré nechat bez dalších vlivů rozvinout a zapůsobit. Každopádně na druhou stranu nikdy klientovi neradíme, aby přerušil léčbu, kterou již má se svým lékařem případně nastartovanou bez toho, aby se s ním poradil a lékař mu to sám doporučil. Je třeba být ke svému zdraví opravdu odpovědný a to na mnoha úrovních.

Jaké informace a odkud jsou ty, co do těla proudí? Můžete to vysvětlit laikovi?

Tak toto je dobrá otázka. To vlastně nikdo pořádně neví :-). Z toho co víme i od vědců a kvantových fyziků, žijeme ve 4 rozměrné bublině. Výška, šířka, hloubka a čas. Náš fyzický vesmír je pravděpodobně součástí daleko širšího prostoru, který obsahuje mnoho vrstev. Vědci říkají, že vně té 4rozměrné bubliny, kterou vnímáme jako náš fyzický svět, funguje čas a prostor trochu jinak. Například čas tam není lineární, jak ho známe zde a funguje tam i trochu jiná fyzika věcí. Z tohoto prostoru k nám podle kvantových fyziků, kteří se problematikou Rekonektivního léčení zabývali, proudí tyto informace, energie ve velmi širokém spektru a fyzické, vysoce koherentní světlo. A tato kombinace nějakým způsobem způsobuje restart našeho organismu a návrat našeho života ke své více optimální a vědomější formě.

Mohu se i já, člověk bez jakékoliv znalosti s léčením, stát praktikem?

Ano. To je na tom pro mě úplně to nejvíce zajímavé. To je asi to, co mě osobně chytlo. Nikdy jsem žádné energie necítil, ani jsem se léčením nezabýval. A ta naprostá jednoduchost mě opravdu fascinovala. Praktikem může být kdokoliv. Dělají se na to semináře po celém světě i u nás. Je možné se více s touto metodou seznámit i na přednáškách a akcích, které dělám já nebo další moji kolegové. Může vám to hodně přinést, i když se třeba nebudete chtít léčením do budoucna sami zabývat.

Novinky

  • Stránky jsou v rekonstrukci, děkujeme za pochopení
    Stránky jsou v rekonstrukci, děkujeme za pochopení

  • Proces The Reconnection / Znovunapojení
    Proces The Reconnection / Znovunapojení

    Chcete se posunout v osobním životě, ve vztazích, v kariéře nebo v podnikání? Proces THE RECONNECTION / ZNOVUNAPOJENÍ je evolučním procesem, který přináší harmonizaci a reorganizaci ve všech aspektech Vašeho života! Termíny pro online rezervace jsou otevřeny v rezervačním formuláři, pokud Vám uvedené možnosti nevyhovují, neváhejte mne prosím kontaktovat na info@vyladte-svuj-zivot.cz a najdeme pro Vás jiný vhodný termín. Těším se na Vás!

  • SEMINÁŘ REKONEKTIVNÍHO LÉČENÍ - Praha 11.06.-14.06.2022
    SEMINÁŘ REKONEKTIVNÍHO LÉČENÍ - Praha 11.06.-14.06.2022

    "The O.N.E. Experience" - Úroveň 1+2 (Online program "Portal" + Živý seminář "Catalyst") - Praha 11.06.-12.06.2022  "RCCP - The Reconnection" - Úroveň 3 - Praha 13.06.-14.06.2022